AbCa's Creek Lodge Gambia

Het echte Gambia ontdekken? Cultuur en natuur met een stralende glimlach! 

 

Gastenboek/ Guestbook (message: click on the sentence with green text below)

24 berichten op 5 pagina's
Ellen Stokman
21-07-20 21:04:54
Fantastisch weekend gehad met heel veel leuke vrouwen! En wat een fantastische plek. Chapeau voor Karlijn en Abdoel!!!!
Virgenie Maassen
19-01-20 08:39:24
Samen met mijn dochter 5 nachten doorgebracht op jullie prachtige plek. We hebben genoten van de wandel- en boottocht, de natuur en apen om ons heen. We kwamen tot rust turende over de kreek en waren verrast door de aanblik van de vleerhonden hangende in het restaurant. Alle medewerkers doen hun best om het de gasten naar de zin te maken. Een speciaal woord van dank aan Buba voor het regelen van een onderkomen aan de kust, Lamin voor zijn persoonlijke verhaal tijdens de wandeltocht en Carlijn voor het regelen van de financiële overdracht. Dit was als uit een film. Een herinnering waar we nog vaak over zullen vertellen en over lachen. Succes met alle plannen die jullie nog hebben voor de Lodge. Wij zijn blij dat we er waren.
Sandra Van oosterbosch
08-12-19 12:50:49
Wat een bijzondere ervaring! Super genoten van de Gambiaanse gastvrijheid. Met een glimlach van oor tot oor hebben Carlijn, Abdul en hun medewerkers ons het Gambiaanse leven laten zien. Heel indrukwekkend! Wij kunnen veel leren van dit volk. Het hoeft niet veel en groot te zijn om blij van te worden.
Mike Bolle
10-11-19 18:22:04
Beste Karlijn en Abdoul, Dank je wel voor het prachtig verblijf in jullie mooie lodge. Enorm genoten van vooral de rust , mooie natuur en lekker eten. Wij komen zeker terug en wellicht met de Rotary Challenge 2021. Ik heb jullie gegevens doorgestuurd aan de organisatie (zie Rotary Challenge Zwijndrecht)
Ik zal nog contact met je opnemen over een soort BHV training voor jullie personeel. Groetjes, Mike en Judith.
Lian Teeuwen
17-09-19 22:46:20
In november a.s. mogen we voor de 4e maal een mooie trip maken verzorgd door Carlijn en Abdoul. We beloven ieder jaar een revieuw te schrijven maar het is er nog niet van gekomen. Het 1e jaar hebben we de meerdaagse lokale trip gedaan. Was een mooie ervaring. Het 2e jaar mochten we met Abdoul een meerdaagse trip maken naar Georgetown. Erg indrukwekkend met een hele mooie boottocht en geweldige overnachtingsplek.Het 3e jaar hebben we een 3 daagse trip naar Senegal Noord gedaan waarbij Abdoul chauffeur gids kok en gastheer was. 5 sterren .
Dit jaar verheugen we ons op een 3 daagse trip naar Senegal Zuid samen met Pia en Gert Peter en Eric en ons clubje (Anita,Jacques en Lian).
Abdoul en Carlijn we kijken nu al uit naar een mooie en verrassende trip in 2020.
Tonen: 5  10   20

E-mailen
Bellen