AbCa's Creek Lodge Gambia

Het echte Gambia ontdekken? Cultuur en natuur met een stralende glimlach! 

 

Gastenboek/ Guestbook (message: click on the sentence with green text below)

21 berichten op 5 pagina's
Mike Bolle
10-11-19 18:22:04
Beste Karlijn en Abdoul, Dank je wel voor het prachtig verblijf in jullie mooie lodge. Enorm genoten van vooral de rust , mooie natuur en lekker eten. Wij komen zeker terug en wellicht met de Rotary Challenge 2021. Ik heb jullie gegevens doorgestuurd aan de organisatie (zie Rotary Challenge Zwijndrecht)
Ik zal nog contact met je opnemen over een soort BHV training voor jullie personeel. Groetjes, Mike en Judith.
Lian Teeuwen
17-09-19 22:46:20
In november a.s. mogen we voor de 4e maal een mooie trip maken verzorgd door Carlijn en Abdoul. We beloven ieder jaar een revieuw te schrijven maar het is er nog niet van gekomen. Het 1e jaar hebben we de meerdaagse lokale trip gedaan. Was een mooie ervaring. Het 2e jaar mochten we met Abdoul een meerdaagse trip maken naar Georgetown. Erg indrukwekkend met een hele mooie boottocht en geweldige overnachtingsplek.Het 3e jaar hebben we een 3 daagse trip naar Senegal Noord gedaan waarbij Abdoul chauffeur gids kok en gastheer was. 5 sterren .
Dit jaar verheugen we ons op een 3 daagse trip naar Senegal Zuid samen met Pia en Gert Peter en Eric en ons clubje (Anita,Jacques en Lian).
Abdoul en Carlijn we kijken nu al uit naar een mooie en verrassende trip in 2020.
Ellen de Nijs
29-04-19 13:26:38
Beste Carlijn en Abdoel, Dank weer voor een heellijk verblijf in Abca's Creek lodge. Nu met mijn neven en nichten. Ze hebben genoten, vooral van het zwemmen in de kreek en de boottocht door de mangrove. Verrassing was het vroege ontbijt speciaal voor ons op de dag van ons vertrek.
Ik kom zeker weer.
Linda Taberner
11-04-19 15:01:45
Had a great 2nights at Abcas Creek. Lovely setting nice and clean staff great food ok. Only thing wrong wine to expensive I could have had 3 bottles for what you charge and we noticed not many people drinking as high prices. We will come back.
Hanneke
18-01-19 14:47:50
Bedankt voor het fantastische verblijf afgelopen weekend. Wat was het heerlijk om bij jullie te verblijven! Gastvrij personeel die je telkens met een grote glimlach begroet, heerlijk eten in het restaurant, indrukwekkende excursies en sfeervol ingerichte kamers! We komen graag nog een keer terug.
Tonen: 5  10   20

E-mailen
Bellen