AbCa's Creek Lodge Gambia

Het echte Gambia ontdekken? Cultuur en natuur met een stralende glimlach! 

 

Gastenboek/ Guestbook (message: click on the sentence with green text below)

23 berichten op 5 pagina's
Loes de Rooij
08-12-18 11:50:07
Wij zijn op 26 november twee dagen gast geweest in Abca's Creek. En gasten weten jullie ook als gast te behandelen. Opgehaald uit ons hotel door Abdul, wat kan hij de Gambiaanse cultuur goed uitleggen. Veel gezien dankzij jullie excursies, de markt, Tanji maar ook de wandeling, fietstocht en boottocht met jullie gidsen waren top. Een hele mooie ervaring, dank jullie wel.
Theodorus Leek
17-11-18 18:26:07
Geweldig 3 dagen feest gehad. Wat een super leuk verblijf en tip medewerkers. Excursies waren geweldig. Wij komen Zeker een keer terug.
Fred en Nicoline Dissel
02-12-17 22:34:44
24.11.2017 t/m 27.11.2017


Hoi Carlijn, Abdoel, Noah en het gehele team,

Wat hebben jullie iets moois opgebouwd van AbCa’s Creek. Jullie nieuwe houten lodges zijn geweldig. De excursies zijn fantastisch, het eten is overheerlijk en het team is heel vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker terug.
Astrid van de Kant
20-04-17 09:30:57
Wij zijn in Abca Creek geweest, met 4 personen 17/18 maart en ik moet zeggen het was geweldig,op de gok geboekt voor twee dagen we verbleven verder aan de kust.
Het was veel te kort en we komen zeker terug om langer te genieten van deze prachtige plek met zeer vriendelijke ontvangst en goed personeel.
Wat een rust en vogels.
Veel gedaan ook fietsen en wandelen en dat was wel spannend een kano tocht.
Uiteraard verdwaald waardoor we er 4 uur over gedaan hebben.
Wel even een aandachtspunt de kajak is lastig uit te komen dus niet alleen ermee varen, wat ik dus wel gedaan heb .
Het eten was heerlijk , niets gemist een absolute aanrader als je wilt relaxen en genieten van de natuur voor mij krijgen jullie een dikke 10, heb geen minpunt kunnen vinden
Henny, Ingrid, Jetty en Gijs-Jan Wibbelink
23-08-16 20:10:36
We zijn in mei een weekje te gast geweest. Een buitengewoon gastvrije ontvangst in een prachtige omgeving met aardige mensen en lekker eten. Op deze manier hebben we echt Afrika leren kennen maar dan wel op een comfortabele manier. Bedankt Carlijn, Abdoul en collega's! Een echte aanrader, ook voor een langer verblijf. Waarom naar de drukke kust gaan met een kort verblijf in Kassagne als je hier ook je hele vakantie kunt doorbrengen???
Tonen: 5  10   20

E-mailen
Bellen