AbCa's Creek Lodge Gambia

Het echte Gambia ontdekken? Cultuur en natuur met een stralende glimlach! 

 

Gastenboek/ Guestbook (message: click on the sentence with green text below)

24 berichten op 2 pagina's
Ellen Stokman
21-07-20 21:04:54
Fantastisch weekend gehad met heel veel leuke vrouwen! En wat een fantastische plek. Chapeau voor Karlijn en Abdoel!!!!
Virgenie Maassen
19-01-20 08:39:24
Samen met mijn dochter 5 nachten doorgebracht op jullie prachtige plek. We hebben genoten van de wandel- en boottocht, de natuur en apen om ons heen. We kwamen tot rust turende over de kreek en waren verrast door de aanblik van de vleerhonden hangende in het restaurant. Alle medewerkers doen hun best om het de gasten naar de zin te maken. Een speciaal woord van dank aan Buba voor het regelen van een onderkomen aan de kust, Lamin voor zijn persoonlijke verhaal tijdens de wandeltocht en Carlijn voor het regelen van de financiële overdracht. Dit was als uit een film. Een herinnering waar we nog vaak over zullen vertellen en over lachen. Succes met alle plannen die jullie nog hebben voor de Lodge. Wij zijn blij dat we er waren.
Sandra Van oosterbosch
08-12-19 12:50:49
Wat een bijzondere ervaring! Super genoten van de Gambiaanse gastvrijheid. Met een glimlach van oor tot oor hebben Carlijn, Abdul en hun medewerkers ons het Gambiaanse leven laten zien. Heel indrukwekkend! Wij kunnen veel leren van dit volk. Het hoeft niet veel en groot te zijn om blij van te worden.
Mike Bolle
10-11-19 18:22:04
Beste Karlijn en Abdoul, Dank je wel voor het prachtig verblijf in jullie mooie lodge. Enorm genoten van vooral de rust , mooie natuur en lekker eten. Wij komen zeker terug en wellicht met de Rotary Challenge 2021. Ik heb jullie gegevens doorgestuurd aan de organisatie (zie Rotary Challenge Zwijndrecht)
Ik zal nog contact met je opnemen over een soort BHV training voor jullie personeel. Groetjes, Mike en Judith.
Lian Teeuwen
17-09-19 22:46:20
In november a.s. mogen we voor de 4e maal een mooie trip maken verzorgd door Carlijn en Abdoul. We beloven ieder jaar een revieuw te schrijven maar het is er nog niet van gekomen. Het 1e jaar hebben we de meerdaagse lokale trip gedaan. Was een mooie ervaring. Het 2e jaar mochten we met Abdoul een meerdaagse trip maken naar Georgetown. Erg indrukwekkend met een hele mooie boottocht en geweldige overnachtingsplek.Het 3e jaar hebben we een 3 daagse trip naar Senegal Noord gedaan waarbij Abdoul chauffeur gids kok en gastheer was. 5 sterren .
Dit jaar verheugen we ons op een 3 daagse trip naar Senegal Zuid samen met Pia en Gert Peter en Eric en ons clubje (Anita,Jacques en Lian).
Abdoul en Carlijn we kijken nu al uit naar een mooie en verrassende trip in 2020.
Ellen de Nijs
29-04-19 13:26:38
Beste Carlijn en Abdoel, Dank weer voor een heellijk verblijf in Abca's Creek lodge. Nu met mijn neven en nichten. Ze hebben genoten, vooral van het zwemmen in de kreek en de boottocht door de mangrove. Verrassing was het vroege ontbijt speciaal voor ons op de dag van ons vertrek.
Ik kom zeker weer.
Linda Taberner
11-04-19 15:01:45
Had a great 2nights at Abcas Creek. Lovely setting nice and clean staff great food ok. Only thing wrong wine to expensive I could have had 3 bottles for what you charge and we noticed not many people drinking as high prices. We will come back.
Hanneke
18-01-19 14:47:50
Bedankt voor het fantastische verblijf afgelopen weekend. Wat was het heerlijk om bij jullie te verblijven! Gastvrij personeel die je telkens met een grote glimlach begroet, heerlijk eten in het restaurant, indrukwekkende excursies en sfeervol ingerichte kamers! We komen graag nog een keer terug.
Walter en Marie-Louise Hoes
16-12-18 19:55:00
Beste Carlijn en Abdoul,

We zijn helaas weer terug in het koude Nederland. Wat hebben we erg genoten van ons verblijf in jullie lodge en van de verschillende excursies die we gemaakt hebben.
De kamer was prima, zelfs zonder warm water 
Jullie personeel is vreselijk vriendelijk en zeer behulpzaam.

De tour naar James Island was voor ons een openbaring en eigenlijk moet dat verplichte kost worden voor iedereen die naar Gambia komt.
De gidsen en chauffeurs bij de diverse excursies hebben enorm hun best gedaan om van de dag een succes te maken.
We zagen wel op tegen de cookingworkshop, want ja, je gaat toch met locals koken en eten en zouden onze westerse magen dat wel kunnen verdragen. Maar het was een enorm succes en het eten was zalig.
De gastvrijheid van de mensen was enorm en de blijdschap van allen waar we de kleding en knuffels en andere spullen hebben gebracht was onbetaalbaar.
We hopen in de toekomst nog een keer van jullie gastvrijheid gebruik te mogen maken.
Kees &Annette van Loon
16-12-18 17:44:57
Wat een bijzonder ,fijn verblijf hebben we mogen meemaken in de Lodge . Heerlijk gegeten, goed geslapen en bijzondere excursies beleefd. Een aanrader voor een ieder die deze bijzondere plek wil bezoeken.
Jildert Hijlkema
15-12-18 18:49:32
Voor Gambiaanse begrippen een meer dan uitstekend verblijf, prima service en prachtige omgeving. Voor vogelaars een prima omgeving met kans op soorten als White-crested Helmetshrike, Klaas's Cuckoo, Diederik Cuckoo, White-throated Bee-eater, Four-banded Sandgrouse en Senegal Batis. En de fameuze 'raptor track' niet te vergeten...
Loes de Rooij
08-12-18 11:50:07
Wij zijn op 26 november twee dagen gast geweest in Abca's Creek. En gasten weten jullie ook als gast te behandelen. Opgehaald uit ons hotel door Abdul, wat kan hij de Gambiaanse cultuur goed uitleggen. Veel gezien dankzij jullie excursies, de markt, Tanji maar ook de wandeling, fietstocht en boottocht met jullie gidsen waren top. Een hele mooie ervaring, dank jullie wel.
Theodorus Leek
17-11-18 18:26:07
Geweldig 3 dagen feest gehad. Wat een super leuk verblijf en tip medewerkers. Excursies waren geweldig. Wij komen Zeker een keer terug.
Fred en Nicoline Dissel
02-12-17 22:34:44
24.11.2017 t/m 27.11.2017


Hoi Carlijn, Abdoel, Noah en het gehele team,

Wat hebben jullie iets moois opgebouwd van AbCa’s Creek. Jullie nieuwe houten lodges zijn geweldig. De excursies zijn fantastisch, het eten is overheerlijk en het team is heel vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker terug.
Astrid van de Kant
20-04-17 09:30:57
Wij zijn in Abca Creek geweest, met 4 personen 17/18 maart en ik moet zeggen het was geweldig,op de gok geboekt voor twee dagen we verbleven verder aan de kust.
Het was veel te kort en we komen zeker terug om langer te genieten van deze prachtige plek met zeer vriendelijke ontvangst en goed personeel.
Wat een rust en vogels.
Veel gedaan ook fietsen en wandelen en dat was wel spannend een kano tocht.
Uiteraard verdwaald waardoor we er 4 uur over gedaan hebben.
Wel even een aandachtspunt de kajak is lastig uit te komen dus niet alleen ermee varen, wat ik dus wel gedaan heb .
Het eten was heerlijk , niets gemist een absolute aanrader als je wilt relaxen en genieten van de natuur voor mij krijgen jullie een dikke 10, heb geen minpunt kunnen vinden
Henny, Ingrid, Jetty en Gijs-Jan Wibbelink
23-08-16 20:10:36
We zijn in mei een weekje te gast geweest. Een buitengewoon gastvrije ontvangst in een prachtige omgeving met aardige mensen en lekker eten. Op deze manier hebben we echt Afrika leren kennen maar dan wel op een comfortabele manier. Bedankt Carlijn, Abdoul en collega's! Een echte aanrader, ook voor een langer verblijf. Waarom naar de drukke kust gaan met een kort verblijf in Kassagne als je hier ook je hele vakantie kunt doorbrengen???
Piet en Ina Wisse
28-02-16 08:08:23
Lieve Carlijn, Abdoul, Noah en medewerkers.
Wat een paradijsje hebben jullie ervan gemaakt.
Omdat we jullie Lodge steeds tijdens ons driewekelijks verblijf in Gambia als uitvalsbasis hebben gebruikt hadden we een thuisgevoel bij terugkomst.
De wondere wereld van de mangroves konden we verkennen per kano, al wandelend en zelfs zwemmend.
Elke dag was het spannend welke vogels we nu weer zouden zien en we werden niet teleurgesteld. Met als hoogtepunt de African Finfoot ( watertrappelaar )
De excursies een aanrader om iets meer van het Gambiaanse dagelijkse leven mee te krijgen.
En aan het einde van de dag genoten we van weer een heerlijk diner en een stille nacht.

Liefs Piet en Ina.
Trees en Marty Lamers
02-01-16 18:44:18
Hey Carlijn en Abdoul. Het was geweldig om bij jullie op de lodge te zijn. Door het aanbod in jullie excursies was 7 dagen zeker niet te lang. De lodge ziet er smaakvol en netjes uit. In het restaurant is het ook gezellig toeven, en aan de leuke zitjes bij de creek is van alles te zien en hoef je je niet te vervelen.We komen zeker terug.Iedereen is vriendelijk. Nog bedankt Carlijn , je was een geweldige gastvrouw en Abdoul een vriendelijke gids met heel veel kennis.groeten van Marty en Trees
Hans en Riekie Hagen
25-12-15 11:41:15
Lieve Abdoul en Carlijn
Het was heel fijn om bij jullie op de lodge te verblijven
We hebben niet alleen van de bevrijdende rust bij jullie op de lodge genoten maar ook van traditionele excursies onder leiding van een geweldige gids Abdoul waardoor wij het pure en mooie Gambia hebben gezien
Abdoul is heel begaan met de natuur en cultuur in Gambia en weet dat op een fijne manier over te brengen en jij Carlijn bent daarnaast een lieve gastvrouw met een warm hart
Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad en wij komen zeer zeker nog een keertje terug
Riekie en Hans
Hetty en Wim van Viegen
16-02-15 19:23:51
Hallo Abdoul en Carlijn.

Super mooie tijd gehad bij jullie.
Het is echt een hele mooie plek.
En iedereen is aardig en vriendelijk.
Echt een aanrader.

Groetjes aan iedereen die wij hebben mogen ontmoeten op deze logde.
Hetty en Wim
Tonen: 5  10   20

E-mailen
Bellen