Gastenboek/ Guestbook (message: click on the sentence with green text below)

17 berichten op 4 pagina's
Hanneke
18-01-19 14:47:50
Bedankt voor het fantastische verblijf afgelopen weekend. Wat was het heerlijk om bij jullie te verblijven! Gastvrij personeel die je telkens met een grote glimlach begroet, heerlijk eten in het restaurant, indrukwekkende excursies en sfeervol ingerichte kamers! We komen graag nog een keer terug.
Walter en Marie-Louise Hoes
16-12-18 19:55:00
Beste Carlijn en Abdoul,

We zijn helaas weer terug in het koude Nederland. Wat hebben we erg genoten van ons verblijf in jullie lodge en van de verschillende excursies die we gemaakt hebben.
De kamer was prima, zelfs zonder warm water 
Jullie personeel is vreselijk vriendelijk en zeer behulpzaam.

De tour naar James Island was voor ons een openbaring en eigenlijk moet dat verplichte kost worden voor iedereen die naar Gambia komt.
De gidsen en chauffeurs bij de diverse excursies hebben enorm hun best gedaan om van de dag een succes te maken.
We zagen wel op tegen de cookingworkshop, want ja, je gaat toch met locals koken en eten en zouden onze westerse magen dat wel kunnen verdragen. Maar het was een enorm succes en het eten was zalig.
De gastvrijheid van de mensen was enorm en de blijdschap van allen waar we de kleding en knuffels en andere spullen hebben gebracht was onbetaalbaar.
We hopen in de toekomst nog een keer van jullie gastvrijheid gebruik te mogen maken.
Kees &Annette van Loon
16-12-18 17:44:57
Wat een bijzonder ,fijn verblijf hebben we mogen meemaken in de Lodge . Heerlijk gegeten, goed geslapen en bijzondere excursies beleefd. Een aanrader voor een ieder die deze bijzondere plek wil bezoeken.
Jildert Hijlkema
15-12-18 18:49:32
Voor Gambiaanse begrippen een meer dan uitstekend verblijf, prima service en prachtige omgeving. Voor vogelaars een prima omgeving met kans op soorten als White-crested Helmetshrike, Klaas's Cuckoo, Diederik Cuckoo, White-throated Bee-eater, Four-banded Sandgrouse en Senegal Batis. En de fameuze 'raptor track' niet te vergeten...
Loes de Rooij
08-12-18 11:50:07
Wij zijn op 26 november twee dagen gast geweest in Abca's Creek. En gasten weten jullie ook als gast te behandelen. Opgehaald uit ons hotel door Abdul, wat kan hij de Gambiaanse cultuur goed uitleggen. Veel gezien dankzij jullie excursies, de markt, Tanji maar ook de wandeling, fietstocht en boottocht met jullie gidsen waren top. Een hele mooie ervaring, dank jullie wel.
Tonen: 5  10   20