AbCa’s discovery tour

AbCa’s discovery tour

Inclusief: Lunch

Na het ontbijt verlaten we onze lodge om een familie in een compound te bezoeken. Je ziet hoe het dagelijkse leven van de mensen er uitziet en je maakt kennis met hun gebruiken en gewoonten. Daarna rijden we naar een dorpje waar we een basisschool bezoeken (in het weekend en tijdens schoolvakanties is dit helaas niet mogelijk). Je ontmoet de leraren en leraressen en de schoolkinderen. Soms is het zelfs mogelijk om de kinderen les te geven.

Vervolgens gaan we naar Brikama waar we een kleurrijke markt bezoeken. Hier doen veel Gambianen hun inkopen. Er is van alles te koop: groenten, fruit, vis, kleding, schoenen, enzovoort. Veel van de producten zijn bedoeld voor de lokale bevolking, maar ook voor de toeristen zijn er snuisterijen te koop.

We lunchen aan het Paradise beach. Het is een van de mooiste stranden van Gambia buiten de drukke toeristenstrook. Na de lunch kun je lekker uitbuiken op het strand, maar je kunt natuurlijk ook even de benen strekken. We verlaten het strand en rijden naar het vissersdorp Tanji. Vissers komen terug van zee om hun vangst op het strand te verkopen. Je zult verbaasd zijn over de verschillende soorten vis. Een van de grootste vissen is de barracuda. Na deze prachtige dag rijden we naar de lodge.

Select Date & Time

Your Reservation

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Location

{location_name}

Clients

{reservation_capacity}

Employee

{employee_name}

Price

{reservation_price}
Your cart is empty.

Total: 0

Your Information

Required fields are followed by *.


Phone number is invalid.

Your Order

Payment Method

Making a reservation...

Details

  • Price: 260
  • Duration: 9h
  • Capacity: 4 - 10
Open Chat
Need help?
Scan the code
Good day,
How can I help you?